Polițiștii clujeni fac cercetări în cazul unei femei din comuna Bobâlna, care și-a atacat copiii cu un cuțit, după care s-a înjunghiat. 

 

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază. În jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați de către o femeie 31 de ani, din comuna Bobâlna, cu privire la faptul că la domiciliul său a avut loc un scandal, scrie zcj.ro.

La fața locului s-au deplasat cu celeritate polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej, fiind identificată femeia în cauză și doi minori de 6, respectiv 8 ani.

Ca urmare a verificărilor primare efectuate, s-a stabilit faptul că cei trei ar fi suferit multiple leziuni la nivelul corpului, respectiv plăgi provocate cu un obiect tăietor-înțepător.

„La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței, femeia alături de cei doi minori fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Dej, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor aspectelor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj