Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1C Cluj-Napoca – Dej, în apropirea localității Răscruci, județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism.

Din primele date, în urma impactului a fost rănită o persoană, traficul fiind întrerupt în ambele sensuri.

Se estimează ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în 45 de minute.

“Două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au fost alertate, în jurul orei 10.00, ca urmare a unui grav accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism.

În momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului au găsit șoferul unuia dintre autotrenuri încarcerat în cabină, pentru care s-au început imediat manevrele de descarcerare. Acesta este în stare de inconștiență”, a transmis ISU Cluj.

„Conducătorul unui ansamblu de vehicule (tractor și semiremorcă) de 46 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe DN1 C E576, din direcția Dej înspre Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere, pierzând controlul direcției de deplasare. A pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară.

Un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Sighetu-Marmației, care se deplasa în urma ansamblului de vehicule, pe același sens de mers, a intrat în coliziune cu acesta”, a transmis IPJ Cluj.

Imagine

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 65. Videochatistă, muncă în folosul comunității la biserică
Articolul următorFestivalurile UNTOLD și NEVERSEA se vor organiza în 2021!