Urmare accidentului din 21 ianuarie 2019, produs pe DN1 E60, în afara localității Florești, a fost înregistrat un dosar penal, cercetările fiind efectuate in rem cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane, rănirea gravă a conducătorului auto, existând indicii cu privire la existența substanțelor psihoactive în organismul acestuia din urmă.

„În urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive.” au transmis reprezentantii IPJ Cluj.

Cercetările vor fi continuate de către polițiști sub supravegherea unității de parchet competente, având în vedere și rezultatul analizelor toxicologice.

FOTO | Accident cu un mort și un rănit, la Cluj, provocat de un tânăr drogat

Articolul precedentLinie suplimentară de gardă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj, din cauza gripei și virozelor
Articolul următorPrimar din judeţul Cluj bătut de doi tineri! Edilul a ajuns la spital